Hallo (facebook)vrienden, bekenden en belangstellenden!

Velen van jullie kennen mij als gitarist/zanger en bij deze wil ik jullie dan ook vertellen waar ik nu op dat gebied mee bezig ben.

Ik ben de laatste tijd ontzettend druk met het organiseren van een evenement. Op 12 juni heb ik de prachtige Sound Vision Studio in Arnhem gehuurd, waar live-opnames zullen worden gemaakt van mijn muziek. Dit doe ik met de band waar ik mee speel; ikzelf (gitaar/zang) en de twee topmuzikanten Nicky Jurgens (drums) en Leo Mongula (bas). Zowel de audio als video zal die dag worden opgenomen. Een lang gekoesterde wens, want ik speel al jaren mijn eigen repertoire zowel solo als met band, maar goede audio-opnames en mooie beelden zijn er nooit echt van gekomen.

Wij spelen dynamische, energieke songs, liedjes in de stijl van Jimi Hendrix meets Ray LaMontagne meets Donny Hathaway meets eh… bluesy funky rock/soul dus, met hier en daar een popliedje.

Het leuke is, dat ik deze dag met jullie allemaal wil delen! De opnames zijn open voor publiek, en ik wil je van harte uitnodigen om ook te komen.

Zoals je begrijpt, is deze dag op allerlei vlakken erg spannend. Omdat zo’n studiodag veel geld kost, willen wij graag kaartjes verkopen om alles kostendekkend te krijgen. En we hopen natuurlijk dat het volle bak wordt! Echt een kroon op het werk zou dat zijn.

Wat gaan we doen?
De studiosessie op 12 juni begint om 14:00 uur. Om hierbij te zijn kun je een kaartje kopen. Dit kost €12,50. Je kan ook een sponsorkaartje van €10,- kopen als je er niet bij kan/wil zijn maar toch wil bijdragen. Hiervoor krijg je een mooi concert, een lekker welkomstdrankje, een gezellige middag en de wetenschap dat je een langgekoesterde droom hebt geholpen te realiseren. De opnames willen we gaan uitbrengen, om te beginnen op internet.

Kaartje kopen?
Dat kan bij ons persoonlijk! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je een concertticket thuis krijgt. Hiervoor kan je onze producer Emma een bericht sturen via het contactformulier van deze website.We hebben geen pin-apparaat dus contant of overmaken zijn dan de betaalopties.

Tot slot
Voor ons is het natuurlijk het belangrijkste dat jullie in grote getalen komen bijdragen aan de positieve sfeer! Stuur dit bericht vooral door aan iedereen van wie je denkt dat ze dit ook leuk zullen vinden en je zou ons enorm helpen met een “like” op facebook.

Groet,

Jürgen Rijkers