Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver, de live studio sessie van Jurgen Rijkers Band! De spanning begint te stijgen, maar bovenal hebben we onwijs veel zin in de opnames, en om jullie daar te zien…

En wat is er veel gebeurd! We hebben in de krant gestaan, zijn op de radio geweest, en vandaag (donderdag 9 juni) tussen 11:15 en 12:00 zijn we te horen op Radio Gelderland, en te zien op Omroep Gelderland. Op het moment van schrijven weten we nog niet precies wanneer we op tv komen, maar houd onze Facebookpagina in de gaten! www.facebook.com/jurgenrijkersband

Als je ons al volgt op Facebook heb je het misschien al gezien, we mogen zondag een special guest verwelkomen, niemand minder dan Aniek Maren! Een fantastische zangeres en een goede vriendin, we zijn blij dat ze meedoet.

Er zijn al zo veel mensen die een kaartje hebben gekocht of ervoor hebben gekozen de opnames te sponsoren, echt geweldig! De kaartverkoop schiet de laatste dagen op, dus als je verzekerd wilt zijn van een plekje, reserveer dan bij ons een kaartje, of koop ze nog snel.

Kun je er niet bijzijn op 12 juni en wil je wél graag bijdragen? Dan is het ook mogelijk om te sponsoren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groetjes en tot 12 juni,

Jürgen, Nicky, Leo en Emma