We zijn zomaar al weer een week verder, wat was het een leuke, zenuwslopende maar geslaagde studiosessie en wat vonden we het gaaf om jullie allemaal te zien! Er gebeurde op die dag zo veel dat we niet alles heel bewust hebben meegemaakt, sommige dingen landden pas een paar dagen later.

Inmiddels slapen we weer rustig, George Konings is bezig met de mix, en filmmaker Johan Kezer met de editing van de beelden. Afgezien van de filmpjes die opgenomen zijn met de mobiele telefoon (dank daarvoor!) hebben wij nog niks gezien. We hebben ons laten vertellen dat dat ook best verstandig is: even een beetje afstand voordat je de resultaten ziet. Maar we zijn natuurlijk reuzebenieuwd hoe alles geworden is!

We houden jullie graag op de hoogte over de voortgang. Daarvoor gebruiken we vooral Facebook, maar ook zal er met enige regelmaat een mailtje uitgestuurd worden.